top of page

Ervaringen van ouders 

Marleen & David

Marleen: Dat ik over bepaalde keuzes na kon denken en kon ervaren welke opties ik zou kunnen hebben, heeft het tot een bevalling geleid met een ongekende rust en vertrouwen.

David: Door de aanwezigheid van Linda, ging de bevalling eigenlijk vanzelf. Zelf ben je in een soort roes en Linda speelt hier heel fijn op in met haar begeleiding.

Daphne & Michiel 


Daphne: Ik heb er zeer tegenop gezien, maar de begeleiding was super, waardoor ik er toch met een positief gevoel op terugkijk. Ze begreep precies waar ze haar aandacht op moest vestigen.

 

Michiel: Ik heb mij als vader altijd betrokken gevoeld ondanks de aanwezigheid van een 3de persoon tijdens het hele traject.

 

Willemijn & Wouter 


Willemijn: Linda kijkt wie jij als persoon bent en wat jij nodig hebt. Dat vond ik heel fijn aan haar. Ze nam mij altijd serieus. 
 
Wouter: Linda is erg prettig in de omgang, down to earth. Mijn vriendin kon altijd met haar appen als ze vragen had. Een doula is er voor zowel hem als haar. Echt een aanrader!

 

Lotte & Marco 

Lotte: Mijn vierde bevalling was de eerste met een doula. Als ik dat eerder had geweten was ik nooit zonder doula bevallen. 


Marco: Een bevalling in het ziekenhuis had eerst mijn voorkeur, omdat dat mij een bepaalde zekerheid gaf. Echter de aanwezigheid van een doula thuis gaf mij ook een zekerder en veiliger gevoel. 

Jessica en Léon

Enkele sterke punten van Linda zijn haar inlevingsvermogen, ervaring, het vertrouwen dat ze geeft, mensenkennis en het perfect aanvoelen van onze behoeftes en wensen. Hierdoor heb ik mijn 100% vertrouwen aan Linda gegeven en er heel veel voor terug gekregen. Ze heeft oog voor de moeder en haar proces, maar nam vader hier ook in mee. 

Marlijn en Ron 

Marlijn: Mede dankzij jou kijk ik met zoveel liefde en plezier terug op mijn zwangerschap en bevalling. Je hebt ons zo goed voorbereid en hierdoor kon ik echt zorgeloos naar het moment toeleven. En ondanks dat veel dingen anders liepen, voelde ik me 'in control' en heb ik bewust van mijn bevalling kunnen genieten. Jij was als constante factor aan mijn zijde en dat gaf zoveel rust. 

Ron: Wat was het fijn om jou als doula te hebben. Je bracht zoveel rust tijdens de zwangerschap en bevalling. Je nam al onze onzekerheden weg en stelde ons gerust. Je hebt ons echt goed voorbereid en geholpen tijdens de geboorte van Mats. Heel veel dank!

Elise en Sander

Wij hebben het erg fijn gevonden om ons samen met jou voor te bereiden op deze bijzondere gebeurtenis. We hebben je begeleiding daarin ook als heel persoonlijk ervaren. Je voelde als een vriendin waarmee we alles konden bespreken. Het heeft ervoor gezorgd dat we in alle rust en vertrouwen de bevalling tegemoet gingen. 

Voor mij is het ook heel waardevol geweest dat jij zo in contact staat met je gevoel en intuitie, waardoor het mij ook lukte hier meer bij stil te staan. Iets wat ik hoop ook vast te houden. Dat bewonder ik erg aan je. 
Dankjewel dat je onderdeel was van deze bijzondere periode. Je bent een mooi mens. 

Manouk en Anke 

De Relaxed Bevallen cursus was geweldig. Echt alles zat erin en we voelden ons vrij om alles te vragen.
De liefde die je gaf, de lage drempel en de ontspanningsoefeningen hebben we het meeste aan gehad. We hebben beide ontzettend veel vertrouwen gekregen in onszelf en in de bevalling. We missen nu wel de gezellige gesprekken. 

Anoniem

Fijne, duidelijke cursus met enthousiaste, lieve en deskundige begeleiding van Linda. Het geeft je, ook als stel, inzichten en praktische handvaten waardoor je met vertrouwen de bevalling tegemoet gaat. 

Marble Surface

Verloskundige Myriam Haverkamp

We vulden elkaar heel mooi aan. Onze fijne samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar!

Verloskundigenpraktijk In Spé, Janneke Kreijkes

Als verloskundige heb ik Linda als een zeer prettige doula ervaren.
Ze had de mensen op een goede manier voorbereid op hun bevalling. Daarnaast was ze tijdens de bevalling een echte steun voor de mensen en heel betrokken en professioneel in haar begeleiding. Hierdoor kon ik als 
verloskundige met vertrouwen een stapje terugdoen en voelde ik toch de ruimte om ook mijn medische inbreng in de bevalling te geven.
Er was hierdoor een fijne samenwerking waardoor we denk ik met geduld ook een mooie fysiologische bevalling in bad hebben kunnen begeleiden.

Zeker aan te raden!

Verloskundige

In de bladen hangt er vaak een zweverige toon rondom doula's.
Nou, ik weet dat dat niet altijd geldt ; ) 

Ervaringen van verloskundigen

bottom of page