Ervaringen van ouders 

Marleen & David

Marleen: Dat ik over bepaalde keuzes na kon denken en kon ervaren welke opties ik zou kunnen hebben, heeft het tot een bevalling geleid met een ongekende rust en vertrouwen

David: Door de aanwezigheid van Linda, ging de bevalling eigenlijk vanzelf. Zelf ben je in een soort roes en Linda speelt hier heel fijn op in met haar begeleiding


Daphne: Ik heb er zeer tegenop gezien, maar de begeleiding was super, waardoor ik er toch met een positief gevoel op terugkijk. Ze begreep precies waar ze haar aandacht op moest vestigen.

 

Michiel: Ik heb mij als vader altijd betrokken gevoeld ondanks de aanwezigheid van een 3de persoon tijdens het hele traject.

 

Daphne & Michiel 

Net geboren baby

Willemijn: Linda kijkt wie jij als persoon bent en wat jij nodig hebt. Dat vond ik heel fijn aan haar. Ze nam mij altijd serieus.


Wouter: Linda is erg prettig in de omgang, down to earth en afspraak is afspraak.
Mijn vriendin kon met haar appen als ze vragen had. Een doula is er voor zowel hem als haar. Echt een aanrader!

Willemijn & Wouter 

Net geboren baby

Lotte & Marco 

Kleine voet

Lotte: Mijn vierde bevalling was de eerste met een doula. Als ik dat eerder had geweten was ik nooit zonder doula bevallen. 


Marco: Een bevalling in het ziekenhuis had eerst mijn voorkeur, omdat dat mij een bepaalde zekerheid gaf. Echter de aanwezigheid van een doula thuis gaf mij ook een zekerder en veiliger gevoel. 

Marble Surface

Verloskundige Myriam Haverkamp

We vulden elkaar heel mooi aan. Onze fijne samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar!

Verloskundige

In de bladen hangt er vaak een zweverige toon rondom doula's.
Nou, ik weet dat dat niet altijd geldt ; ) 

Ervaringen van verloskundigen