top of page

Ineens weet je het... Ik ga mijn droom achterna : ) 
En toen was daar Doula Lin

Hi, ik ben Linda (39 jaar) en voel een grote liefde, enthousiasme en power rondom zwangerschap, bevallingen en alles wat daar bij hoort. Na 15 jaar te hebben gewerkt in de (vrouwen) hulpverlening en heel veel ervaring te hebben opgedaan was het tijd om mijn werkelijke droom achterna te gaan..... Doula worden!
Zodat ik zwangere stellen kan inspireren, motiveren en empoweren om te bevallen op een manier die bij jullie past!


De kriebels die ik voel voor dit vak zijn enorm en ik vind het een cadeautje om (aanstaande) ouders persoonlijk te mogen ondersteunen tijdens deze bijzondere ervaring. Ik wil niets liever dan eraan bijdragen dat het een onvergetelijk moment wordt waar jullie met een fijn gevoel op terug kunnen kijken. Dat jullie het gevoel hebben gehad zelf bewuste keuzes te hebben kunnen, durven en mogen maken. Vanuit jullie eigen regie. 

Zelf ben ik sinds december 2020 moeder van Jip en zijn geboorte was magisch!

Ik ben heerlijk in ons eigen huis in bad bevallen. Ik ben nog nooit zo dicht bij mijzelf geweest, wat een oerkracht heb ik gevoeld. Zo trots op hoe het is gegaan. 

 

Voor de komst van Jip heb ik meerdere keren mijn zwangerschap verloren. Dat was ontzettend pijnlijk en intens. En op momenten is het dat nog steeds.
Maar ik voel ook heel sterk dankbaarheid en vooral heel veel liefde dat ik deze kindjes heb mogen dragen. 
Ik heb gemerkt dat door aandacht te hebben voor mijn rouw het verdriet zachter is geworden en ik het beter kan handelen.
Ik koester ze. 
Omdat ik anderen dit ook zo gun heb ik ook een fijn aanbod voor ouders die opnieuw in verwachting zijn na verlies.
Ook heb ik een herinneringsboek uitgebracht 'Koester, met liefde gedragen', waarin jullie de herinneringen aan jullie baby kunnen koesteren. 

Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is en wil je ontdekken wat bij jullie past? De kennismaking is vrijblijvend, so let's chat! Lijkt me hartstikke leuk! ​

Who I am 

  • Ik ben gek op reizen en heb al veel moois van de wereld gezien

  • Enthousiast & gedreven

  • Open minded, alles kan en niets is te gek

  • Vol liefde en aandacht

  • Gek op dieren 

  • Sterk inlevingsvermogen & intuïtief

  • I love cocktails : ) 

  • Betrokken 

  • Ik help je om je eigen power te voelen, zodat jij kan shinen! : ) 

 

foto mijzelf juli 2022.jpg
bottom of page