top of page

Marleen & David

Ouders van Benjamin 

 

Marleen:
Ik kijk met blijdschap, liefde en warmte terug naar mijn bevalling. Eigenlijk met een soort van euforie ; )
Mede dankzij de rust en tegelijkertijd liefdevolle power
van Linda was het voor mij een hele mooie en vooral ook relaxte bevalling.
Een waar ik een unieke kans had om mij/ons voor te bereiden,  zover als mogelijk op de eerste bevalling.
Al het nieuwe, onbekende, grootse, niet weten wat te verwachten. Je weet dat je eventuele plannen los moet laten en dat is voor mij prima (meestal dan;))
Maar het feit dat ik over bepaalde keuzes na kon denken en kon ervaren welke opties ik zou kunnen hebben, heeft het tot een bevalling geleid met een ongekende rust en vertrouwen. Heel gaaf! Prettig vooral!

Ik dacht altijd, de vrouwen die zeggen dat het geen pijn doet etc., die liegen, ik geloof dat niet. Maar ik heb het écht waar niet als pijnlijk ervaren, niet als pijnlijk in traumatische vormen. Dat het zo ging en thuis kon is super gaaf en daar ben ik heel dankbaar voor. Tuurlijk, oké het doet pijn, maar een pijn die te overzien was voor mij, mede door de voorbereidingen die Linda met ons heeft doorgenomen. De dingen die ze vertelde waren écht een aanvulling op de reguliere vormen. De ondersteuning van Linda voor, tijdens en na de bevalling, wauw!

Daarnaast mijn keuze daarin voor een bad bevalling, gaaf! Bijzonder! 
De extra liefdevolle handen en de ondersteuning vanuit Linda, puur vanuit wie ze is, de vrijheid die je gewoon behoud zowel mijn man, als ik, als de kraamverzorgster, verloskundige. Ik kan het je van harte aanbevelen. Het is méér dan een aanvulling. het is een cadeau voor bewust en relaxt bevallen.

David:

Een doula?
Bij de eerste keer horen, wist ik nog niet meteen wat me stond te wachten of wie het is.

De eerste gesprekken thuis, over de voorbereiding van de bevalling, waren bijzonder en een aanvulling. Door deze gesprekken kan je je goed voorbereiden op de bevalling en kom je erachter wat allemaal mogelijk is. 
Zo kan je je eigen swing geven aan het bevallen, met waarvoor wij gekozen hebben, een bad-bevalling.

Door de aanwezigheid van Linda, ging de bevalling eigenlijk vanzelf. Zelf ben je in een soort roes en Linda speelt hier heel fijn op in met de begeleiding en wensen van de bevalling. 

Uiteindelijk kan je een bevalling niet plannen, maar wel goed begeleiden. Dat is iets wat Linda op een mooie liefdevolle manier heeft gedaan!
 

Terugkomend op de eerste zin:

Doula Linda = een super lieve vrouw, die het begrip Doula echt op een mooie en bijzondere manier uitdraagt!

Voor ons was dit een prachtig geschenk voor en tijdens de bevalling! 

bottom of page