Wil je graag (natuurlijk en) ontspannen bevallen?
Dan is deze cursus wat voor jou!

 

 


Als zwangere vrouw word je soms geconfronteerd met negatieve bevallingsverhalen. Dit kan ervoor zorgen dat je er automatisch van uitgaat dat bevallen iets engs of heel pijnlijks is. Dit hoeft niet: je kunt namelijk ook ontspannen bevallen met Hypnobirthing en mindfulness.

Hypnobirthing

Hypnobirthing klinkt waarschijnlijk een beetje gek maar is niets anders dan een fijne, ontspannen en stressvrije manier van bevallen. Deze methode komt uit Amerika en is wereldwijd succesvol geworden omdat het veel vrouwen heeft geholpen om relaxed te kunnen bevallen zonder angst, stress of hevige pijn.


Met de Hypnobirthing technieken die bij de cursus Relaxed Bevallen worden aangeleerd kun je je lichaam in een hele diepe ontspanning brengen en angst loslaten. Dit zorgt ervoor dat je de aanmaak van endorfinen (natuurlijke pijnstillers die je lichaam tijdens de bevalling aanmaakt) vergroot. Hierdoor kun je je kindje rustiger, comfortabeler en met een positieve mindset op de wereld brengen.


Mindfulness

Mindfulness sluit mooi aan bij Hypnobirthing. Je leert beter te voelen en accepteren wat er in je lichaam gebeurt tijdens de bevalling en hoe je positief kunt omgaan met een bevalling die anders verloopt dan je had gehoopt.
Ook je partner heeft hier veel baat bij!


Relaxed bevallen cursus
Het is een leuke en inspirerende cursus met veel informatie en praktische tips. Jij en je partner leren alles wat je moet weten over de bevalling en vooral hoe je dit dankzij Hypnobirthing en mindfulness geen stressvolle en zeer pijnlijke gebeurtenis kunt laten zijn. Maar een bijzondere levenservaring waar jullie positief op terug kunnen kijken.

Bij deelname aan de cursus krijg je:
- Telefonische kennismaking
- 4 bijeenkomsten van 2 uur prive bij jullie thuis, online of in een groep

- Het boek Relaxed Bevallen,
- Mp3 oefeningen om thuis te luisteren en mee te oefenen,
- Handouts met veel info na elke les 
- In week 38 plannen we een belafspraak om te horen hoe het gaat en is er ruimte voor vragen. 


 

 

Cover Boek-Hand-out.jpg