Vertrouw op je instinct, intuitie...
 

De natuur is een wonderlijk iets.
Je lichaam regelt tijdens de bevalling allerlei processen die de geboorte van je kindje in gang zetten. Het heeft geen haast en geen tijdschema's.
Elke bevalling is anders en het hangt van verschillende factoren af hoe deze verloopt. Kun je je ontspannen of ben je angstig? Waar in het bekken ligt je kindje? 


Het is van belang dat jij in contact staat met je lichaam. Dat klinkt misschien wat zweverig. Maar als jij voelt en weet wat er gebeurt in je lijf dan kun je je makkelijker overgeven en met haar samenwerken. Gun je lijf de tijd en ruimte, heb geduld. 
Je lichaam, je oerinstinct, je intuïtie of hoe je het ook maar noemen wil weet namelijk precies wat het op welk moment moet doen. Als jij dicht bij jezelf blijft en je lichaam het werk laat doen, kun je ontspannen en bewust bevallen. Het maakt je krachtig als bevallende vrouw. Jij kunt dit!

‚Äč

Ook bij inleidingen of andere medische interventies kun je je lichaam de tijd geven en bewuste keuzes maken in hoe jij wil dat het gaat. Zolang jij en je baby veilig zijn is er heel veel mogelijk!

 

In de voorbereidende doula gesprekken, maar nog uitgebreider in de cursus 'Relaxed Bevallen' vertel ik wat er precies in je lichaam gebeurt tijdens een bevalling. Hierdoor zal je het natuurlijke geboorteproces begrijpen en ook leren hoe je dit proces positief kunt beïnvloeden.
Samen met het dicht bij jezelf blijven en bewuste keuzes maken
heb je de perfecte combinatie te pakken.

Op die manier heb jij de regie en kun je volledig vertrouwen op je eigen lichaam en intuïtie!  
 

 

 

 

Volg jij Doula Lin al? 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

www.doula-lin.nl  |  info@doula-lin.nl  |  Giethoorn, Overijssel

nbvd_logo.jpg